17.2.2018. održana dječja Skupština

Dana 17.veljače 2018. održala se dječja Skupština. Skupštini su po prvi puta prisustvovali načelnik općine i predsjednik VZOHS. Gosti su nam bili članovi djece iz pobratimljenog društva PGD Rogaška Slatina i DVD-a Zabok, te prijateljskog društva PGD-a Rogatec. Sveukupno 56 djece. Djeca su Skupštinu upoznali o radu djece i mladeži za 2017. godinu i predstavili plan rada djece i mladeži za 2018. godinu.
Tako smo u izvještaju čuli da su zadovoljni s rukovodećim ljudima društva, koji imaju velikog sluha za njihove potrebe. Zahvalili su mentorima kaj podnose njihove mušice, tetama koje pomažu kod radionica i pripremi oko Skupštine i druženja. Za njihov trud djeca su primila zahvalnice za poseban doprinos u razvoju vatrogasne mladeži i predstavljanju vatrogasnog društva. Nakon službenog dijela podružili su se u sportskim igrama.
Velika zahvala curama koje su se izuzetno potrudile i djeci pripremile slasnu hranu i desert. Maja Pereti, Lea Lugarić, Monika Jurak, Tanja Podhraški, Željka Majcenić, Nina Humski i Gabrijela Miklaužić
#vatrogascibezgranica
#vatrogasciprišlinhum
#hrvatskavatrogasnazajednica