Dječja Skupština 2019.

Dana 16.02.2019. održala se Skupština djece i mladeži dvd-a Prišlin-Hum. Ove godine Skupštini su prisustvovali pobratimi iz Pgd-a Rogaška Slatina i Dvd-a Zabok, te prijateljskih društava iz Pgd-a Rogatec i Dvd-a Druškovec. Nakon službenog dijela, druženje se premjestilo u dvoranu osnovne škole Viktora Kovačića.
U nastavku je kratki izvještaj djece Dvd-a Prišlin-Hum za 2018. godinu.
NA POČETKU AKTIVNOSTI SUDJELOVALI SMO NA DJEČJOJ SKUPŠTINI PGD-A ROGAŠKA SLATINA, GDJE SMO SE ODLUČNO PROVELI U IGRAMA I DRUŽENJU.
NAKON TOGA SMO I MI BILI DOMAĆIN DJEČJE SKUPŠTINE I BILI SMO NA IGRAMA I DRUŽENJU U ŠKOLSKOJ DVORANI, GDJE ĆEMO I DANAS PROVESTI DIO VREMENA.
KAD JE ZATOPLILO POČELI SMO SA VJEŽBAMA 2X TJEDNO, GDJE SMO SE TRUDILI DA BUDEMO ŠTO SPREMNIJI ZA NATJECANJA.
BILI SMO DOMAĆINI DRUŽENJA DJECE I MLADEŽI POBRATINJENIH DRUŠTVA (DVD ZABOK, PGD-A ROGAŠKA SLATINA I NAS). BILI SMO U POSJETU VETROPACK STRAŽI , TE VIDJELI KAKO SE PROIZVODE BOCE I OSTALA STAKLENA AMBALAŽA, A NAKON TOGA NAS JE ČEKALA ROŠTILJADA I DRUŽENJE UZ RAZNE IGRE I PROSTORIJAMA „OMCO“ CROATIA NA DRAJŽI!
SUDJELOVALI SMO NA TAKMIČENJU U STIPERNICI GDJE SMO BILI U ZLATNOJ SREDINI NATJECANJA. DVA TJEDNA NAKON TOGA SUDJELOVALI SMO NA TAKMIČENJU DJECE I MALOJ ERPENJI, GDJE SU BILI UVJETI ZA VJEŽBE VIŠE NEGO KATASTROFALNI. PRVE DVIJE-TRI EKIPE SU JOŠ IMALI DOBRE UVIJETE, A OSTALI SMO PLIVALI U BLATU DO KOLJENA!
U ORGANIZACIJI NAŠIH MENTORA I VODSTVA DRUŠTVA BILI SMO NA IZLETU U SLOVENIJI. IŠLI SMO OD RUDIJEVOG DOMA NA VRH DONAČKE GORE, GDJE JE BEZ OBZIRA NA TMURNO VIJEME BILO JAKO LIJEPO. KADA SMO SE SPUSTILI NATRAG DO RUDIJEVOG DOMA, ČEKAO NAS JE ROŠTILJ. BILO JE SUPER.
SUDJELOVALI SMO I NA RADNOJ AKCIJI NA MRZLOM ZDENCU, GDJE SMO ČISTILI KAMENJE SA NAŠE BUDUĆE STAZE ZA VJEŽVANJE.
NAKON ZAVRŠTETKA RADNE AKCIJE, ČEKALA NAS JE KESTENJIJADA, KAO ŠTO NAM JE I BILO OBEĆANO.
KAO I VEĆ NEKOLIKO GODINA NA KRAJU GODINE IMALI SMO I TRADICIONALNO KIĆENJE BORA UZ DRUŽENJE.
HVALA MENTORIMA ŠTO PODNOSE NAŠE MUŠICE I TETAMA KOD RADIONICA I PRIPREMI HRANE I OSTALOG KOD SKUPŠTINA, DRUŽENJA I RADIONICA.
HVALA PREDSJEDNIKU I OSTALIM VODEĆIM U DVD-U NA RAZUMJEVANJU ZA NAS NAJMLAĐE, KOJI BUDEMO JEDNOG DANA PREDSTVLJALI NAŠE DRUŠTVO!
#dvdprislinhum.hr